Kausi 2016-17 podcastit

Kausi 2016-17 podcastit

Jakso 55 : Micke Åsten ja analyysin paikka

Onnistumisia ei ole paljoa nähty. Aika analysoida mistä voisi kiikastaa ja miettiä miten tästä vielä liigakärkeen. Muuli Åsten piipahtaa antamassa valoa päivän polttaviin aiheisiin. Miika ja Christer, kuten aina. Tervetuloa messiin.

Jakso 54: Joe Finley ja Suuri 20

Niin iloista kun surullista, paljon on tapahtunut kuluneen parin viikon aikana. Nordis täytti 50 vuotta, mutta hetkeä myöhemmin IFK perhe sai myös kuulla Matti “Hakki” Hagmanin poismenosta. Kyseessä oleva jakso onkin omistettu herran hienolle elämälle ja uralla ja ajatuksemme ovat edesmenneen suuruuden läheisten mukana. Kerran, aina ja matka meillä muilla jatkuu. Jakso haastattelussa Joe Finley ja lisäksi pitkä hyvä runko osio herrasmiehilta Miikka ja Christer. Tervetuloa messiin.

Jakso 53 : Lennart Petrell ja kauden 2016-2017 alku

Se on täällä taas. Kausi 2016-2017 on saatu käyntiin. Kesä lusittu ja on aika hypätä jälleen tekemisen ääreen. Kauden ensimmäisen haastattelupaikan saa yksinoikeutetusti IFK:n kapteenin virkaa pitänyt Lennart Petrell. 3 tuotantokauden veteraanit Miikka ja Christer ovat täällä taas. Tervetuloa messiin.

Jakso 52 : Samu Haber ja lähes varma finaalipaikka

Kesä on virallisesti ohi. Kamraatit Podcast on back! Heti kauden alkuun otamme lauteille Sunrise Avenue bändin headmanin, miehen jolla on isokokoinen IFK sydän, Samu Haber. Käymme läpi viime kauden kuviot ja pohdimme tulevaa. Julkeita juttuja ja hieman karskimpaa kieltä, tätä podcastia ei kannata missata. Tervetuloa messiin!