Kausi 2015-16 podcastit

Tiesitkö, että podcastia voi kuunnella helpomminkin kuin selaimella linkki ohjeisiin

Jakso 51 : Tom Nybondas ja kausi 2015-2016 pakettiin

Hopea ja myös toinen hopea. Kausi 2015-2016 pakettiin Tom Nybondaksen kanssa. Kesä saattaa tuoda vielä mukanaan muutaman erikoisjulkaisun, mutta tämä selviää vasta myöhemmin. Kiitos Miikkan ja Christerin puolesta kaikille ja tervetuloa messiin myös ensi kaudella !

Jakso 50 : Tuomas Nyholm ja spettarit 2015-2016

Kovin vähän sanottavaa. Hopea ei ole häpeä, mutta nyt ruoditaan miksi näin. Saan studioon seurakseni Tuomas Nyholmin jonka kanssa juurta jaksain selvitetään, miten kausi 2015-2016 oikeastaan meni. Tervetuloa messiin.

Jakso 49 : Kimmo Kuhta ja finaalit 2015-2016 !

Kauden paras ja samalla myös stressaavin aika on täällä. Neljä voittoa erottaa joukkueen Kanada maljasta ja vastaan asettuu IFK kryptoniittia, eli Tappara, Tampere. Juttutuokioon saapuu Kimmo Kuhta, jonka kanssa käymme pintapuolisesti läpi kauden joukkuetta, hänen valmentajauraansa ja muutamia likaisia yksityiskohtia hänen menneisyydestäänkin. Miikka ja Christer pohtivat tulevaa ja yrittävät kaivaa kristallipallostaan kaiken mahdollisen tähän luultavasti yhdeksi kauden viimeisistä podcasteista. Tervetuloa messiin !

Jakso 48 : Pekka Kangasalusta ja ne traktorit sieltä jostain

Pelicans on historiaa. HIFK siirtyy seuraavan haasteensa kimppuun, eli ravaaminen edestakas jyväskylän ja stadin välillä alkakoon. Pelaajat ovat omissa oloissaan jonka seurauksena pidetään erittäin valaiseva 40 minuuttia Pekka Kangasalustan kanssa ja samalla selviää hieman mitä hän on asioista mieltä. Miikka tekee myös paluunsa lomilta ja keskustelemme hänen kanssaan sekä Pelsu, että JYP sarjasta mielestämme hyvin syväluotaavasti. Kaikki valmiina, lets go, tervetuloa messiin !

Jakso 47 : Arttu Luttinen ja pelikaani turbiiniin

Playoffit ovat täällä. Kiinnostava HIFK-Pelicans sarja alkaa ja oma punainen lähtee sarjaan melkoisena suosikkina. Miikka otti ja lähti viikoksi lomille, mutta onni onnettomuudessa saatiin Jani tilalle rohkeasti heti ensimmäiseen podcast esiintymiseensä. Viimeinen peli Saipaa vastaan ja arviot tulevasta sarjasta. Tarvitseeko muuta ? Tervetuloa messiin !

Jakso 46 : Ville Husso ja jäähyväiset runkosarjalle

Runkosarja alkaa olemaan hiljalleen siinä ja kuten varmasti olet jo kuullutkin, IFK:n ensimmäinen runkosarjavoitto varmistui toiseksi viimeisellä kierroksella. Ville Husso tulee kertomaan kuulumisiaan melko pitkässä 35 minuutin setissä. Tämän lisäksi Miikka ja Christer tuumivat menneitä ja tulevaa. Tiukka 1½ tuntia jälleen asiaa. Tervetuloa messiin!

Jakso 45 : Tomas Zaborsky ja mystinen joulukuusi ?

Viisi peliä vajaa runkosarja. Huikea loppu tulossa ja aika ottaa haastatteluun joukkueen kovimpiin onnistujiin 2016 puolella lukeutuva Tomas Zaborsky. Haastattelu menee lekkeripeliksi alkumetreiltä ja se näkyy myös haastattelijassa. Tämän lisäksi tuodaan uudenlainen runko-osio Miikan kanssa tämän viikon jaksoon jossa pohditaan runkosarjan loppua ja mitä tämä kaikki oikein kokonaisuudessaan merkitsee. 1½ tuntia takuuvarmaa Kamraatit Podcast ilotulitusta, tervetuloa messiin !

Podcastin sisältö :

1. Intro ja alkusanat 0:00-6:20
2. Tomas Zaborskyn haasttelu 6:20-32:15
3. Suomenkielinen yhteenveto haastattelusta 32:15-51:57
4. Runko with Miikka 51:57-1:40:50

Jakso 44 : Teemu Ramstedt ja viimeiset kymmenen ottelua runkosarjaa

Viimeinen rutistus on täällä. Neljän pisteen kaula seuraavaan seuraan ja nyt on aika puskea IFK:n ensimmäinen runkosarjan voitto vihdoin ! Teemu Ramstedt tarjoaa näkemyksiään ennätyspitkässä haastattelussa ja pääsemme asioista jo hieman pintaa syvemmällekin. Näpäkkä ALLE TUNNIN runko-osio takaa, että tänään päästään jo alle 1½ tuntiin. Miikka ja Christer, tervetuloa messiin !

Jakso 43 : Ari Halttunen ja iso punainen sydän

On ifk:n näköisiä persoonia ja sitten on IFK:n näköisiä persoonia. Jälkimmäistä tyyppiä edustaa Ari Halttunen jota kävimme haastattelemassa näin härkäviikoilla jolloin pelaajia ei juuri saada mikin ääreen raahattua. Melkoisen viikon avaus runko-osiossa ja hieman juttua myös Huden ja Järän maajoukkuepestistäkin. Miikka ja Christer omatakeiseen tyyliin jälleen Korjaamolta Töölöstä. Tervetuloa messiin !

Jakso 42 : Keith Aulie ja marssi kohti kevättä

Isoja voittoja, niukkia voittoja, mutta joka tapauksessa voittoja tulee. Pääsemme jututtamaan joukkueen isoa kanadalaista puolustajavahvistusta Keith Aulieta pitkässä 30 minuutin haastattelussa. Jottei podcast kumminkaan loppuisi näin nopeasti, lyömme Miikan kanssa löylyä vetämällä myös tunnin mittaisen runko-osion tähän päälle. Paljon kaikenlaista keskusteltavaa ja myös hieman rakentavaa kritiikkiä. Miikka ja Christer ja kuten aina tervetuloa messiin !

Jakso 41 : Mika Partanen ja Jauho nimen mysteeri

Vuosi 2016 on alkanut ja marssi kohti kevättä myös siinä samalla. Vuoden ensimmäiset pelit ovat hieman jättäneet toivomisen varaa, mutta luultavimmin viime vuoden tammikuun kaltaiseen peliin ei tulla juuttumaan koko kuukaudeksi. Jututamme Nordiksen Samsonia, Mika Partasta ja Miikan kanssa saamme jälleen juttua aikaiseksi tunnin verran. Tervetuloa messiin, taas mennään.

Jakso 40 : Siim Liivik ja ne värittää kellä on liituu

Syyskauden viimeinen normaali podcast jakso. Seuranamme Bluesista siirtynyt Siim Liivik. Tämän lisäksi haastattelemme Janne Vehmasta ja muutamia muita aiheena tietysti IFK ja kulunut syyskausi. Runko-osio pidetään lyhyenä joten se kestää tällä kertaa VAIN tunnin. Paljon kuunneltavaa, ideoita ja absurdeja hypoteesejä, kuten aina. Miikka ja Christer, tervetuloa messiin.

Jakso 39 : Tommi Taimi ja porilainen hulluus

Härkäviikko ohi ja hyvin menee. Kausi rullaa vauhdilla puoltaväliä kohden ja liigakärki on nyt todellisuutta. Kahden viikon julkaisuväli valitettava, mutta kalenterin takia pakollinen. Jatkamme siitä mihin viimeksi jäimme ja ruodimme kuuden pelatun pelin lisäksi paljon kauden edetessä syntynyttä statistiikkaa. Tommi Taimi piipahtaa haastattelussa ja avaa hieman mm. porilaisen hulluuden saloja. Miikka ja Christer, tervetuloa messiin !

Jakso 38 : Roope Hintz ja fyysinen viikko

Karjalaturnauksen jälkeinen viikko on saatu päätökseen. Kolme ottelua, kaksi voittoa ja paljon puheenaiheita. Muutamia myllyjä, yliampumisia ja kyseenalainen tuomarilinja. Jututamme nuorta Roope Hintziä ja vedämme jälleen pitkän runko-osion. Miikka ja Christer back in business. Tervetuloa messiin !

Jakso 37 : Juuso Salmi ja pari leukaa

Viimeinen viikko ennen karjalaturnausta on pelattu. Kuten useina muinakin viikkoina, ylämäkiä ja alamäkiä. Liigan piikkipaikka on houkuttelevan lähellä ja pelaajamateriaali alkaa näyttää kevään kannalta erittäin hienolta. Sakkokenraali Salmi vierailee Kamraattien haastateltavana ja kertoo tarinan paljon puhutuista leuoistaan vuodelta 2008. Tämä ja melko paljon muuta. Miikka ja Christer. Tervetuloa messiin !

Jakso 36 : Yohann Auvitu ja Sacre Bleu !

Vieraskiertue on ohi. Hepat on saatu Nordikselta pois ja Stadi on jälleen valmis vastaanottamaan lempipoikansa takaisin kotiareenalleen. Miikka ja Christer miettivät Manalassa syntyjä syviä ja siinä välissä jututtavat hieman Yohann Auvitutakin. Vauhtia ja vaarattomia tilanteita jälleen tunniksi. Tervetuloa messiin.

Jakso 35 : Joonas Järvinen ja jatkoaikojen kierre

Tiukkojen pelien viikko. Joukkue jatkaa jatkoaika kierrettään ja tähän hetkeen mennessä jo seitsemän peliä on mennyt jatkoajalle. Kuusi näistä voittoja, mutta jatkuvana trendinä ekstra pisteen menettäminen pitkän päälle vaikuttaa vuoden loppusijoitukseen varmasti. Joonas Järvinen vieraili pitkässä haastattelussa siirtäen Joonas Raskin ykkössijalta haastattelun pituudessa. Miikka ja Christer jälleen Gringos Locosissa ja keskusteltavaa riittää. Tervetuloa messiin.

Jakso 34 : Eemeli Heikkinen ja se melkoisen raskas viikko

CHL oli siinä. IFK:n hurjan taiston päätteeksi kelloseppien maan sepät hoitivat homman kotiin ja IFK saa odottaa jatkoa europeleihin kaudelle 2016-2017. Kotimaisia pelejä pelattiin kaksi ja voimme varmasti kaikki yhdessä äänin todeta, että helppoa ei ollut hetkeäkään, vaikkakin voitto Ilveksestä kyllä jätti positiivisen viban ensi viikon otteluita varten. Haastattelussa ahkera ja kunnollinen Eemeli Heikkinen. Miikka ja Christer, ketkä muutkaan. Tervetuloa messiin.

Jakso 33 : Panu Mieho ja laseri alanahkaan

Voittoja ropisee oikealta ja vasemmalta. Pelit ovat tiukkoja, mutta muutamia pisteitä vajaa täysillä porskutetaan eteenpäin. Joukkue ei ole vielä siellä missä sen kauden päätteeksi pitäisi olla, mutta nautitaan matkasta kun se on selvästi nousujohteinen. Viikon haastateltava on joukkueeseen hiljattain palannut Panu “Pantteri” Mieho, joka viskoo vastauksia apteekin hyllyltä. Tikettien mysteeri ei paljastu ja paljon mielipiteitä jaetaan. Miikka ja Christer jälleen Konalasta käsin. Tervetuloa messiin !

Jakso 32 : Miihkali Teppo ja CHL playoffsit

Kiireinen viikko. HIFK kirjan julkaisu. Markus Ånäsin haastattelu samassa tilaisuudessa. Miihkali Tepon haastattelu. Pelejä, analyysiä ja sitä kaikkea hyvää jota tarjoiltu nyt jo 32 jakson ajan. Miikka ja Christer. Tervetuloa messiin !

Jakso 31 : Henri Tamminen ja paluu Nordikselle

Liigastartti ja paljon mielenkiintoista juteltavaa. Ensimmäisestä kahdesta pelistä 5/6 pistettä ja positiivinen fiilis katsomossa kuin myös yleisön puolella. Miikka ja Christer saavat studiovieraan Tero Meriläisestä joka kertoo Lukon edesottamuksista ensimmäisessä kotipelissä tällä kaudella Nordiksella. Tiukka tunnin paketti, olkaa hyvät. Tervetuloa messiin.

Jakso 30 : Miro Saarelainen ja Miikka Sinisalon paluu

Liigakausi yhden yön päässä ! Kamraatit Podcast istuu fiilistelemään kauden alkua ja harrastehenkisesti käy vielä kertaalleen joukkueen läpi. Keneltä odotetaan enemmän ja kuka tulee breikkaamaan tänä vuonna ? Spekulaatiota ja hauskoja hetkiä. Tervetuloa messiin.

Jakso 29 : Kauden 2015-2016 alku feat. Jani “Jantta” Alkio

CHL rullaa ja Liiga kausikin on alkamassa. Kamraatit Podcast palaa kesälaitumilta takaisin entistä ehompana. Christer, Miikka ja paljon muita jälleen mukana. Tervetuloa messiin !

SO GOOD TO BE BACK !

Kauden 2015-2016 Teaser + Intro

Tervetuloa Kamraatit podcastin toiselle tuotantokaudelle !

Tässä kuuntelijoille teaserin omaisesti uuden kauden intro ja hieman ei niin viisaita sanoja Christeriltä

Tervetuloa messiin.