Kausi 2014-15 podcastit


Jakso 28 : Kesäspettarit 2015 feat. Edu Kehäkettunen

Nordis on hiljentynyt. Tällä kertaa jopa niin hiljentynyt, että jouduimme Edun ja Miikan kanssa lähtemään pienimuotoiseen evakkoon Mannerheimintien varrelle legendaariseen Ravintola Viiteen Penniin. Raati on jälleen kasassa ja aika antaa spettariarvosanojen viuhua ilmassa. Edun reiluja numeroita, Miikan skeptisiä lauseita ja Christer toivoo olevansa edes järkevän kuuloinen.

Tässä vielä 2 tuntia Kamraatit Podcastia ennen pientä kesähuilia. No worries, me tulemme takaisin, kunhan kelit taas vähän viilenevät. Tervetuloa messiin.

Jakso 27 : Antti Törmänen ja kauden 2014-2015 päätös, osa 2/2

Viimeistä normijaksoa viedään. Antti Törmänen kävi kertomassa hieman ensimmäisestä vuodestaan peräsimessä ja selvitämme samalla, mitä huonoa hänessä on, kun emme pelaajista sitä saaneet kauden aikana niistettyä ulos. Christer menee tänään soolona ja Miikka jälleen messissä kesäspettarijaksossa. Pelkkä alku ja haastattelu. Vihdoin melkein alle 30 minuutin jakso. Tervetuloa messiin.

Jakso 26 : Tom Nybondas ja kauden 2014-2015 päätös, osa 1/2

Kausi ohi ja pelaajat kesälomille. Moni olisi ymmärtänyt lopettaa tähän, mutta ehei, ei me. Nordiksen uumenissa on vielä ihmisiä jotka jatkavat hommiaan ja lähdimme heitä tervehtimään. Tässä kaksiosaisessa podcastissa, ensimmäisenä keskustelemme HIFK:n urheilujohtaja Tom Nybondaksen kanssa. Miikka komppaa runko osiossa, jonka nauhoitimme poikkeuksellisesti Gringos Locosin “kabinetissa”. Kamraatit podcast, viimeisiä viedään. Tervetuloa messiin.

Jakso 25 : Toni Söderholm ja kauden tärkeimmät pelit

Tappara johtaa sarjaa 3-2. Tiukkaa vääntöä ensimmäiset kaksi peliä, jonka jälkeen HIFK kuskin paikalle. Viimeisin matsi kuokkaan, mutta nothing is over. Käydään tämän tiukan sarjan tapahtumia läpi ja heitetään muutama sana myös Toni Söderholmin kanssa. Game seven ja siitä voitto, ei kai haittais ? Miikka Sinisalo ja Christer Kasurinen jälleen ylivenyneessä playoffs jaksossa. Tervetuloa messiin.

Jakso 24 : Juuso Puustinen ja Jauhon säkki

Runkosarja oli siinä. Itseasiassa myös säälipleijarit oli siinä. Ratkiriemukas marathon ottelu päättyi HIFK voittoon ja täten lähdemme seuraavaksi jahtaamaan titteliä “Tampereen kaatajat”, siirtymällä “oikeisiin” playoffseihin Tapparaa vastaan. Huhu kaupungilla kertoo, että olemme pikkupoikia, mutta mitä ne nallekarhut oikeasti siitäkään tietävät. Ole Kanki valmiina, täältä tullaan. Miikka ja Christer united once again. Tervetuloa messiin.

Jakso 23 : Micke Åsten ja lomarengas kierros

Tämä jakso on spesiaali, sillä se on ensimmäinen ilman Miikka Sinisaloa.. hätä ei ole kumminkaan minkäänlainen, sillä herra palaa “ruutuun” jo ensi jaksossa. Miikan tilalle astuu vaihtoaitiosta omistautunut IFK fani Timo Aalto ja pääsemme vihdoin punaisin lasein tarinoimaan. Lasit eivät toki hohkaa punaisena, sillä lomarengas kierros on näillä näkymin edessä myös tänä vuonna. Micke Åsten piipahtaa haastattelussa ja kertoo mistä hänen lisänimensä Muuli on lähtöisin. Kaikkea tätä ja paljon muuta. Tervetuloa messiin.

Jakso 22 : Matt Generous ja loppukiri

Nyt jokainen piste lasketaan. Pelin taso ei ole vieläkään siellä mitä se oli syksyllä, mutta suunta alkaa olemaan jo sinnepäin. Vielä hetki ja sitten katsotaan lähteekö kevät liikkeelle pahamaineisesta sääliosastosta vai vieläkö tahto riittää kuuden sakkiin. Matt Generous kertoo asioita mm. miksi ei vaan osaa parkkeerata helsingissä ja paljon muuta. Spekulaatioita lentelee suuntaan jos toiseen. Miikka Sinisalo ja Christer Kasurinen. Tervetuloa messiin.

Jakso 21 : Ville Husso ja kallisarvoiset pisteet

Lenssun ansiosta yli puolitoistaviikkoa kestänyt julkaisuväli, tuo tällä kertaa teille juttua 4 eri pelistä, missä mennään joukkueen sijoituksien kanssa. Haastateltavana Ville Husso. Christer ja Miikka äänessä. Tervetuloa messiin.

Jakso 20 : Corey Elkins ja Matti Antelias

Viikko mennyt verkkaisesti. Vähän lätkää, mutta sentään pelaajamarkkinoilta kuuluu. Matt Generous liittyi jengiin ja tätä kautta saimme haluamamme maalinedusluudan joka ei kirjoittele haikuja maalin edessä jonottaville vastustajille. Käymme jututtamassa myös Corey Elkinsiä (lausutaan : Kari Hirvonen) ja yritämme keksiä taas jotain positiivista sanomista tämänhetkisestä tilanteesta. Tervetuloa messiin.

Jakso 19 : Sami Blomqvist ja uuteen nousuun

Tammikuu ohi.. vihdoin. Meno oli kovaa ja varmasti tämä ei tule ainakaan helpommaksi muuttumaan. Kuten aina, käymme läpi viikon mielenkiintoisia tapahtumia ja siinä samalla jututamme Sami Blomqvistiä. Christer Kasurinen ja Miikka Sinisalo. Tästä se taas lähtee. Tervetuloa messiin (tällä kertaa jopa ihan laulettuna introssa)

Jakso 18 : Joonas Rask ja tammikuun tasaus

Monia kirosanoja on vaihdettu hallilla ja internetissä. Niiden aika ei ole nyt, sillä yritämme vieläkin pitää podcastin lapsiystävällisenä. Viikko meni miten meni ja varmasti Miikka ei ainakaan tästä mieltään pahoittanut. Ennen Blues sarjaa istahdimme alas Joonas Raskin kanssa ja saimme mielestämme kauden tähänastisesti parhaan (ainakin pisimmän) haastattelun purkkiin. Nordiksella tuulee ja taivaalla paistaa kuu. Miikka ja Christer. Tervetuloa messiin.

Jakso 17 : Kevin Lankinen ja neljän pisteen viikko

Niin siinä taas kävi.. Sport sai maistaa comeback tiimiä 3. erässä, pikkuveli Blues jaksaa kiusata kovalla tsempillään ja JYP:piä vastaan EI VAAN MENE MISTÄÄN. Kevin Lankinen tekee itsevarman vierailun haastattelussa ja Christer piirtää mielestään viisasta kuvaa tulevista playoffseista. Mene ja tiedä. Miikka Sinisalo, Christer Kasurinen. Tervetuloa messiin.

Jakso 16 : Hank Pikkarainen ja härkäviikot

Hieman huonossa nesteessä ollut Ville Husso on palannut, comeback joukkueen tempaukset voimistuvat ja moni muu asia antaa toivoa pitkästä keväästä. Jutellaan myös hieman Hank Pikkaraisen kanssa ja käydään läpi hirveä liuta pelejä. Miikka ja Christer jälleen paikalla. Tervetuloa messiin.

Jakso 15 : Tomas Zaborsky ja vuosi 2015

Hyvää uutta vuotta !

Aloitamme toteamalla, että taas tuli liian pitkä jakso, mutta syytämme myös liigan aikataulua kovasta tahdista ja Christeriä siitä, että jaarittelee välillä aivan liian pitkään omiaan. Neljä peliä ehdittiin pelaamaan ja tulokset puhuvat puolestaan. Nordiksella haastattelimme Tomas Zaborskyn ja myös “Ihan Pihalla Kiekosta” vierailee ohjelmassamme, tehtyään Markus Poukkulan ja Lauri Taipaluksen kanssa yhteishaastattelun JYP-HIFK pelin ratkettua. Paljon kaikenlaista Miikan ja Christerin seurassa. Uusi vuosi ja vanhat kujeet. Tervetuloa messiin.

Jakso 14 : Jouluspettarit 2014 feat. Edu Kehäkettunen

Joulu on taas, joulu on taas ja kahteen viikkoon ei kiekkoo… Joukkue on suoriutunut mallikaasti alkukaudesta ja on aika ruotia pelaajat läpi perusteellisesti. Jotta uskottavuus säilyisi ja joku muukin kuin allekirjoittanut ja Miikka olisi äänessä, kutsuimme paikalle myös pitkän linjan HIFK miehen Olarista… Edu Kehäkettunen. Vielä kerran ennen vuoden vaihdetta. Tervetuloa messiin.

Jakso 13 : Robert Leino ja raskas viikko

CHL on ohi. Frölunda kuritti, Kärpät kurmotti ja Tappara yllätti. Husso revitään maajoukkueeseen ja Lankiselle ei tällä hetkellä löydy edes tuuraajaa, sekä Kapteeni Söderholm saattaa jälleen poistua toviksi vahvuudesta. Monella tämä voisi pistää jo mielen matalaksi, mutta onneksi ei tällä duolla, eli jälleen kerran, Miikka Sinisalo, Christer Kasurinen ja 13 jakso Kamraatit Podcastista. Tervetuloa messiin.

Jakso 12 : Otto Honkaheimo ja joulukuun alku

Joulukuun puolella ollaan ja pelitahti senkun kiristyy. CHL puskee päälle, hämeenlinnalaiset riivaavat ja pikkuveli oli jälleen pikkuveli. Miikka&Christer haastattelevat Otto Honkaheimon ja mielestään lyhentävät jaksoa paljonkin vaikka taas saatiin vain 15 minuuttia pois lopusta turhaa jaarittelua. Tämä ja paljon muuta jälleen tämän viikon podcastissa. Tervetuloa messiin.

Jakso 11 : Arttu Luttinen ja iso 500

Hieno viikko. Kolme voittoa, joista kaksi keskitasoa kovemmista joukkueista. Arttu Luttisen 500 peliä HIFK paidassa, Joonas Raskin pesäpallotaitoja ja herrojen Taipalus ja Puustinen paluu. Paljon tapahtuu, mutta mitäs me niistä, Christer Kasurinen ja Miikka Sinisalo. Tervetuloa messiin.

Jakso 10 : Yohann Auvitu ja tiukat pelit

Tappara sivalsi ohi ja yksi ässä riitti tyhjentämään pöydän. Jutustelemme Yohann Auvitun kanssa ja toivomme pelaajia lasaretista joulukuun ruuhkaa selvittämään. Tervetuloa messiin !

Jakso 9 : Teemu Ramstedt ja kapteenin paluu

Viikolla pelattiin vain pari peliä, mutta muuten tapahtumia riitti. Toni “Söde” Söderholm palasi remmiin, CHL jatkuu ainoastaan Suomi-Ruotsi henkisenä “Skandinavian sarjana”, Joonas Rask teki maalin, sekä “Ilikka” Pikkaraisen kypärä ei tunnu pysyvän päässä. Tämä ja kaikkea muutakin tärkeää. Tervetuloa messiin.

Jakso 8 : Lauri Taipalus ja maajoukkuetauko

Venäläiset ovat vaarallisia pelikaaneille ja Ilves on ärsyttävä eläin. Jututetaan Lauri Taipalusta ja väistellään Inflamesin roudareita. Tervetuloa messiin.

Jakso 7 : Thomas Nykopp ja Hank

Evakko on ohi ja arki Nordiksella voi jatkua. Salmisaaren hallista tarttui Hannu”Hank”Pikkarainen mukaan, vierasotteluputki meni hyvin, lasaretti on täynnä omia pelaajia ja Pelicans on tulossa kylään ensimmäistä kertaa viime kauden playoffsien jälkeen. Juttua riittää ja huumori on parhaillaankin alempaa keskitasoa.


Jakso 6 : Matti Kuparinen ja evakko

Kuudennessa jaksossa päästään evakkohengessä Salmisaareen haastattelemaan Matti Kuparista, mietitään miksi liiga haluaa kaikki playoffseihin ja pyritään selvittämään mitä viimeisen viikon aikana on tapahtunut.


Jakso 5 : Matti Lamberg ja se jo parempi viikko

Matti Lamberg kertoo asioita alkaneesta kaudestaan ja itsestään. Tämän lisäksi käydään läpi viikon kuluneet ottelut ja annetaan maailman kuulla kaikensortin totuuksia.


Jakso 4 : Daniel Grillfors ja se hankalampi viikko

Tällä viikolla haastatellaan Daniel Grillforssia ja käydään viime viikon pelit totuttuun tyyliin läpi. Lisäksi puhetta uudesta tulokkaasta atlantin takaa ja paljon muuta perinteistä spekulaatiota ja salaliittoteoriaa. Tervetuloa messiin


Jakso 3 : Jasse Ikonen ja ne pirun tuomarit

Haastateltavana Jasse Ikonen. Keskustellaan myös tämän lisäksi kummallisesta tuomarilinjasta, käydään läpi pelatut pelit ja saivarrellaan muutenkin jälleen liikaa.

Tervetuloa messiin.

Extra : Lennun haastattelu osa 2

Vielä jäi paljon julkaisematta heinäkuisesta juttutuokiostamme ja siksi päätimme julkaista kaiken taltioimamme materiaalin teidän iloksenne. Julkaistu 28.9.2014

Jakso 2 : Mika Partanen ja ensimmäiset viisi peliä

Kamraatit Podcastin toinen jakso. Jaksossa haastatellaan Mika Partasta ja keskustellaan Miikan kanssa ensimmäisestä viidestä pelistä. Julkaistu 21.9.2014

Jakso 1 : Lennart Petrell ja kauden alku

Ensimmäinen Kamraatit Podcast. Jaksossa haastatellaan Lennart Petrelliä, käydään läpi pelaajisto ja ennakoidaan kauden alkua. Julkaistu 10.9.2014.