Taustalla Nita Tallus

      Ei kommentteja artikkeliin Taustalla Nita Tallus

Halusimme esitellä erilaisia henkilöitä ja toimintoja, joita Kamraatit- yhteisössä on. Tästä syntyi ajatus blogisarjasta ”Taustalla”, jossa toiminnassa mukana oleva kertoo omin sanoin roolistaan. Seuraavana on vuorossa Nita.

Syyskuun 2015 liikennelakko. Siitä alkoi mun Kamraatit- taival. Silloin oli kimppakyytejä tarjolla ja sattumalta satuin huomaamaan myös kotini läheltä tarjottua kyytiä. Päätin tarttua tarjoukseen, koska muuten olisi peli jäänyt näkemättä.
Kyytini oli siis Heidi, Kamraattien tämänhetkinen puheenjohtaja. Olin kuullut Kamraateista aiemmin ja myös mm. blogejakin lukenut, mutta Heidi sai mut innostumaan toiminnasta vähän enemmän. Aloitin sillä, että kirjoitin ensin itsestäni esittelyblogin. Tämän jälkeen kirjoitin vielä kauden aikana myös muuta tekstiä.
Myös muuten tutustuin Heidiin ja muihin Kamraattien jäseniin paremmin. Järjestimme kesällä 2016 kesätapahtuman Helsingin keskustassa, suunnittelimme ja toteutimme sinne myös mm. Kamraattien oman mölkky-pelin, ja oli meillä muutakin hauskaa tekemistä siellä. Varsinkin suunnittelu- ja askarteluvaihe oli hyvinkin hauskaa puuhaa.

Kesän 2016 aikana myös innostuin blogien julkaisemisesta ja mainostamisesta, tähän sain todella paljon apua meidän atk- nero Juhalta. Iso kiitos Juhalle, joka teki myös yksityiskohtaiset kuvalliset ohjeet blogien julkaisemisesta, sillä tavalla oli vähän yksinkertaisemmankin ihmisen suht helppo alkaa julkaisemaan materiaalia.
Kaudesta 2016-2017 lähtien siis blogien aikataulutus ja julkaiseminen internet-sivuilla, sekä tekstin mainostus somessa on ollut mun vastuulla. Samalla myös etsin uusia mahdollisia blogikirjoittajia ja olen niitä muutaman saanutkin. Haemme myös yleisesti aina uusia kirjoittajia, joten jos juuri sulla herää mielenkiinto blogien kirjoitusta kohtaan, niin ota rohkeasti yhteyttä Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa, miksei myöskin hallilla! Haluttuja on sekä kertaluontoiset blogit, että myös vakituiset kirjoittajat.

Olen myös kovin innostunut CHL-liigasta, jossa IFK on onnekseni saanut olla mukana jokaisella kaudella sen perustamisesta lähtien. Kovia pelejä eurooppalaisia joukkueita vastaan, eri maiden kiekkokulttuuriin ja kannattajiin tutustumista, sitä CHL on mielestäni parhaimmillaan. Myös Fan Ambassador-tehtäviin olen päässyt osallistumaan, ja mielestäni fanien mukaan ottaminen erilaisten tehtävien muodossa on upea juttu! Olin myös erittäin onnekas päästessäni Fan Ambassador-palkintomatkalle CHL-finaaliin helmikuussa 2017. Vaikka siellä ei IFK pelannutkaan, niin se oli itselleni yksi unohtumattomimpia jääkiekkokokemuksia elämässäni, josta olen todella kiitollinen.

Suurin ja itselleni tärkein Kamraattien yksittäinen toteutus viime kaudella oli mielestäni kauden vaikeilla hetkillä toteutettu yllätys joukkueelle, kun saimme antaa kapteeni Lennulle ison kasa kirjeitä ja tsemppiviestejä, jossa oli sekä koko joukkueelle yhteisiä juttuja, mutta myös jokaiselle pelaajalle jotain henkilökohtaista. Oli todella sydäntälämmittävää huomata, miten tärkeänä asiana joukkue tätä yllätystä piti.

En ole koskaan aiemmin ollut osana jotain näin suurta ja hienoa kannattajayhteisöä. Kiitos kaikille teille Kamraatit ja hallilla nähdään!