Kesäkuulumisia Kamraateilta!

Hei Kamraatti,

Kiitos kuluneesta kaudesta. Saimme toimintaamme lisää henkilöitä ja saimme käynnistettyä uudelleen podcastien julkaisun. IFK:n kanssa yhteistyö on jatkuvasti kehittynyt. Seuraavan kauden suunnittelu on jo kovaa vauhtia käynnissä.

Ensi kauden jäsenrekisteri avataan virallisesti 1.7. mikäli liityt sitä ennen, niin lähetämme sinulle tiedot jäsenmaksusta ja kortin vasta heinäkuun puolella. Vanha jäsenyyshän on voimassa 09/2018 asti tai kunnes toimitamme uuden kortin. Ensi kauden jäsenetujen neuvotteluja on käynnissä, mutta niistä lisää lähempänä kauden alkua.

TIETOSUOJA
Tietosuojalainsäädäntö koskee myös meitä yhdistyksiä. Olemmekin työstäneet asiaa kauden aikana ja viimeiset silaukset ovat vielä työn alla, lähinnä jäsenrekisteriin liittymislomakkeen osalta enää. Tietosuojaseloste ja uusittu rekisteriseloste löytyvät nyt jäsenrekisterisivun kamraatit.yhdistysavain.fi lisäksi myös kotisivujen alta kamraatit.com/tietosuoja.

Tiivistän tässä kuitenkin olennaisimmat. Kamraattien jäsenrekisterin tiedot näkee kolme yhdistyksen hallituksen jäsentä. Yksi seuraa maksujen takia ja kaksi hoitaa tiedottamista ja jäsenkorttiasioita. IFK on pyytänyt meitä hoitamaan myös HIFK Jangsterien toimintaa ja tästä johtuen tulemme jatkossa kysymään myös syntymäaikaa. Tiedoista nimi ja puhelinnumero lähetetään korttitoimittajallemme portaalin kautta ja heillä ei ole mitään muuta oikeutta käyttää tietojasi kuin kortin toimitusta varten. Kamraatit ei myy tietojasi ulkoisille tahoille. Tämä on lupaus.

Tutustu myös blogisarjaamme Taustalla. Sarjassa esittelemme toiminnassamme mukana olevia aktiiveja ja heidän erilaisia toimenkuviaan. Jos kiinnostut toiminnasta ja haluaisit mukaan, niin ota minuun yhteyttä. Sähköpostini on Heidi @ kamraatit.com

Terveisin

Heidi Lehessalo
puheenjohtaja
Kamraatit ry