Taustalla blogisarja

      Ei kommentteja artikkeliin Taustalla blogisarja

Halusimme esitellä erilaisia henkilöitä ja toimintoja, joita Kamraatit- yhteisössä on. Tästä syntyi ajatus blogisarjasta ”Taustalla”, jossa toiminnassa mukana oleva kertoo omin sanoin roolistaan. Esittelynsä ovat kirjoittaneet kotisivuvastaavamme Juha Taustalla Juha Hokkanen. Verena toimii somen ja podcastien kanssa. Hänen bloginsa on Taustalla Verena. Veera toimii myös podcastien kanssa, sekä snapchatin kanssa. Hänen bloginsa on Taustalla Veera, Twitterin kanssa toimii Jugi Taustalla Jugi. Monica toimii yhdistyksemme rahastonhoitajana, hänen bloginsa on Taustalla Monica. Kuvaushommia ja twitteriä päivittävän Kynsy:n blogi on Taustalla Kynsy.

Lisää on vielä tulossa! Jos nämä blogikirjoitukset herättivät kysymyksiä niin laita kysymyksiä kontaktikanaviemme kautta. Yritämme vastailla parhaamme mukaan.
Sähköpostiosoite: kamraatit@gmail.com
Twitter: @Kamraatit
Facebook: Facebook.com/kamraatit
Instagram: instagram.com/kamraatit
Snapchat: Kamraatit
Yhteydenottolomake: Yhteydenottolomake