Taustalla – Monica

      Ei kommentteja artikkeliin Taustalla – Monica

Halusimme esitellä erilaisia henkilöitä ja toimintoja, joita Kamraatit- yhteisössä on. Tästä syntyi ajatus blogisarjasta ”Taustalla”, jossa toiminnassa mukana oleva kertoo omin sanoin roolistaan.
Seuraavana on vuorossa Monica.

Kun Christer oli perustamassa Kamraatteja vuonna 2014, hän pyysi minua mukaan toimintaan, ja lähdin mielelläni. Olen siis ollut mukana ihan alusta asti, kiitos Christerille siitä. On ollut hienoa olla mukana seuraamassa läheltä, miten yhteisö on kasvanut ja kehittynyt vuosien varrella, ja tulee jatkossakin vain kasvamaan.

Päätoimenkuvani Kamraateissa on toimia rahastonhoitajana, istun siis meidän rahakukkaron päällä. Hoidan myös yhteydenpidon tilitoimistoon. Yhtenä tehtävänä on myös toimia back-uppina Juhalle kotisivujen ja jäsenrekisterin ylläpidossa, tosin Juha hoitaa ne asiat niin tunnollisesti, että roolini siinä on vähäinen.

Oma IFK taustani on pitkä, olen jo nuorena likkana seissyt Nordiksen 10 markkaa maksavilla seisomapaikoilla IFKta kannustamassa. Tästä voittekin jo päätellä, että kuulun siis Kamraattien seniori-osastoon.

Olen myös jokunen vuosi sitten aloittanut valokuvausharrastuksen, ja otan valokuvia pääasiassa kotimatseissa. Nämä päätyvät Kamraattien Instaan silloin kun paikalla ei ole meidän ammattilaisempia valokuvaajia.

Pakko mainita vielä lopuksi oma ns. villitykseni, eli pelaan jääkiekkoa NaKu:ssa (naisten kuntokiekkojoukkue) ja olen alusta asti myös ollut mukana Gimmat Skulaa kiekkokoulussa.

Mukavaa kesää kaikille toivottaen
Monica