Kamraatit ry tarjoaa harjoittelupaikkaa

HARJOITTELIJAHAKU

Kamraatit on Helsingin IFK –kannattajien oma vapaaehtoisvoimin pyörittämä sosiaalisen median yhteisö. Kamraatit on IFK-lajeista keskittynyt jääkiekkoon. Tuotamme kannattajien voimin kaiken materiaalin mitä julkaisemme. Olemme myös virallinen kannattajayhdistys. Harjoittelijan tulisi olla Helsingin IFK:n kannattaja.

Meillä on ollut audio-visuaalisen puolen opiskelija aiemmin tekemässä meille julkaisukuvia sosiaaliseen mediaan. Lisäksi hän on valokuvannut satunnaisesti pelejä sekä myös ollut tekemässä kauden avaukseen meille parin minuutin videota. Hänen työnsä on ollut hyvää ja hän on kauttamme löytänyt työtehtäviä myös Helsinki REDSin esports -puolelta sekä Helsingin IFK:n jääkiekko ja jalkapallo seurojen tiimoilta. Annetut työnäytteet ovat olleet niin kovia, että jatkoa on nyt luvassa TV -tuotannon puolella.

Etsimmekin nyt uutta tekijää. Harjoittelusta saa tarvittaessa todistuksen ja sitä voi tehdä omaan tahtiin. Voimme ottaa useammankin harjoittelijan. Aiempi harjoittelijamme sai hyväksiluettua joitain kurssejaan/tehtäviään Kamraateille tekemillään töillä. Opiskelu ei ole välttämätöntä, toimintaan saa tulla mukaan myös muutkin.

Palkkaa meillä ei voida maksaa toiminnassa kenellekään mukana olevalle, mutta tarjoamme suhteita ja erilaisia sisäpiirin etuja mm. lippuja silloin tällöin peleihin tai mahdollista kuvauslupaa. Kaikki tämä edellä mainittu on toteutettavissa riippuen henkilön osaamisesta ja aktiivisuudesta. Meillä on myös ammattilainen some-mentorina, joka tarvittaessa ohjaa meitä oikeaan suuntaan ja sparraa muutenkin.

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla heidi@kamraatit.com tai somekanaviemme kautta.

Facebook facebook.com/kamraatit
Twitter twitter.com/Kamraatit
Instagram instagram.com/kamraatit
Meidät löytää myös Snapchat:stä nimellä Kamraatit
Youtube https://www.youtube.com/channel/UC4Pmbn6_xiNm4rfTWxGpPug

Ystävällisin terveisin

Heidi Lehessalo
Puheenjohtaja
Kamraatit ry