Kamraatit rekry – sinustako uusi podcastin tekijä?

Uusi Kamraatit podcast

Kamraatit ry hakee kaudesta 2017-18 eteenpäin podcastin tekemisestä innostuneita tekijöitä. Voit olla esimerkiksi toimittajaksi kouluttautuva tai muuten media-alasta ja jääkiekosta kiinnostunut. Tärkeää on, että sydämesi sykkii Helsingin IFK:lle.

Kamraatit ry tarjoaa tekijöille valmiin julkaisualustan (libsyn) sekä Kamraatit ry:n sosiaalisen median tarjoaman näkyvyyden sekä teknisen tuen nettiin julkaisemiselle. Odotamme tekijöiltä joko podcastien editointitaitoa tai halua opetella sitä. Katsomme myös eduksi kielitaidon, koska varsinkin pelaajahaastattelut tapahtuvat suomenkielen lisäksi myös englanniksi tai ruotsiksi.

Uusi Kamraatit podcast voi olla sinun määrittelemäsi formaatti. Tärkeintä, että sillä on julkaisuun määritelty tahti esim viikoittain tai kuukausittain ja että se liittyy jääkiekkoon ja Helsingin IFK:hon. Podcastia voi tehdä yksin, kaksin tai vaikka useamman henkilön voimin. Pelaajahaastattelut tapahtuvat yleensä arkipäivisin keskellä päivää seuran määrittelemässä aikataulussa. Haemme tarvittavaa määrää tekijöitä, riippuen siitä mitä ideoita kenelläkin on ja minkälainen aikataulutus on mahdollinen.

Kirjoitathan meille lyhyen esittelyn itsestäsi ja kerro miksi sinä haluaisit tulla mukaan Kamraattien joukkoon tuottamaan podcastia kannattajilta kannattajille.

Hakuaikaa 24.8.2017 asti.

Yhteydenotot, hakemukset ja lisätiedot: kamraatit@gmail.com