Kamraatit valittiin 2016-17 CHL-kaudelle edustamaan Helsingin IFK:n faneja Fan Ambassadorina

Kamraatit on valittu 2016-2017 CHL-kaudelle edustamaan Helsingin IFK:n faneja Fan Ambassadorina.

chl kamraatit

Otamme kunniatehtävän suurella innolla vastaan. Kamraatit on Euroopan ainoa kannattajayhdistys, joka tehtävään nimitettiin. Pääsemme tätä kautta jakamaan yhteisömme kanssa entistä monipuolisemmin CHL:n tapahtumia ja fiiliksiä – sekä fanien että joukkueen osalta. Meitä on kerralla 1-3 edustajaa hommissa alkulohkon vieraspeleistä lähtien. Jaamme entistä enemmän sisältöä, joten seuraathan meitä eri somekanavilla!

Mikä on Fan Ambassador?

Nimensä mukaisesti se tarkoittaa kannattajalähettilästä. Kannattajalähettiläät aloittavat virallisesti työnsä, kun CHL:n avauskierros elokuun 26. päivä käydään. Tehtävään kuuluu velvollisuuksia, mm. pelipäivän tunnelmien jakamista sosiaalisessa mediassa #GreatDayAtCHL ja #FanAmbassador tägien kanssa. Pelipäivinä kannattajalähettiläät tunnistaa erityisestä Fan Ambassador pelipaidasta.

Lisätietoja greatdayatchl.com


Kesä alkaa olemaan lopuillaan ja kausi ollaan saatu startattua juuri. “Paluu Stadiin” kuvaa sitä kaipuuta jota jokaisella kiekkofanilla on omalle hallilleen ja sitä iloa kun kausi jälleen alkaa. Hyvää kiekkokautta 2016-2017 T: Kamraatit