Kamraatit Ry uusi hallitus

KAMRAATIT RY VALITSI UUDEN HALLITUKSEN

Tänään pidettiin Kamraatit ry:n yhdistyksen kokous. Kokouksessa valittiin yhdistykselle uusi hallitus. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Heidi Lehessalo. Aiempi puheenjohtaja Christer Kasurinen siirtyy varapuheenjohtajan tehtävään. Lisäksi hallitukseen valittiin Monica Jarvis rahastonhoitajaksi sekä Jani Järvinen ja Juha Hokkanen jäseniksi.

Uuden puheenjohtajan terveiset

Olen kiitollinen minua kohtaan osoitetusta luottamuksesta. Pyrin jatkamaan Christerin hyvin viitoittamaa tietä eteenpäin. Kamraateissa on ollut merkittävä vuosi 2016. Olemme saaneet mukaan toimintaan lisää henkilöitä ja lisää tullaan vielä ottamaan mukaan. Käytänkin tässä jo tilaisuuden hyväksi ja kutsun sinut ottamaan minuun yhteyttä mikäli haluaisit liittyä aktiivisena tekijänä joukkoomme. Tämän kauden alla lanseerasimme youtube-kanavamme ja #alkaisjo teemalla sarjan kannattajan odotuksesta kertovia videoita. Videoiden vastaanotto oli erittäin hyvä. CHL kannattajalähettiläs-roolimme lisäksi saimme Nordiksella ensi-iltaan Tervetuloa Stadiin videon. Videota on hallin lisäksi katsottu jo mukavasti youtubenkin välityksellä. Snapchatissä on ollut jo useita takeovereita eli teillä Kamraateilla on ollut mahdollisuus päästä tekemään sisältöä suoraan kanavallemme. Blogeissa on jo ensimmäinen vieraskynä julkaistu ja lisää on luvassa! Eikä siinä vielä kaikki! Lisää uusia juttuja luvassa muutaman kuukauden sisään. Pysykää siis kanavillamme!

Terveisin

Heidi Lehessalo
@heidilehessalo