Kamraattina Torontossa pv 2

Sain tilaisuuden lähteä viikoksi Torontoon marras-joulukuun vaihteessa. Matkalle lähtenyt porukka oli etukäteen täysin vierasta, mutta yksi isännistä oli sentään tuttu: Esa Tiki Tikkanen! Tikkasta olin pari kertaa tavannut aiemmin Nordiksella ja tiesin mukavaksi supliikkimieheksi.

Päivä 2
Ensimmäinen täysi päivä perillä ja tiukkaa ohjelmaa tiedossa. Leksa Komarovin vaimo oli heti aamiaisella meidän apunamme antamassa vinkkejä Torontoon ja vastailemassa kysymyksiin. Itse kyselin joulumarkkinoiden sijainnista ja aukioloajoista. Harmikseni sinne ei sitten lopulta ehditty, kun maanantaina olisi ollut parhaiten aikaa ja paikka oli silloin kiinni.

Porukka kerättiin kasaan ja lähdettiin kävellen parin korttelin päähän Hockey Hall of Fameen. Alun perin oli tarkoitus tavata Darren Boyko siellä, mutta Tikin tarinan mukaan Darren ajoi edellisenä päivänä kolarin samalla kun puhui hänen kanssaan puhelimessa ja joutui sairaalaan chekkeihin. Tarinan opetus: älä puhu, kun ajat! Vuodesta 1997 lähtien Boyko on toiminut Hockey Hall of Famessa kansainvälisten asioiden vastaavana.

image1.jpg

Hockey Hall of Famen jälkeen lähdettiin shoppailemaan fanikamaa. Ensin HHOF:n yhteydessä olevaan Spirit of Hockey liikkeeseen ja sitten Air Canana Centren (ACC) yhteydessä olevaan Real Sports Apparel –nimiseen Toronton joukkueiden liikkeeseen. Ja hyvin Juulia oli meille vinkannut myös SportChekin, joka oli tien toisella puolella ACC:stä. Nyt on NHL- ja NFL-fanikamaa omiin tarpeisiin hetkeksi. Näin Cincinnati Bengals -fanina koin kyllä melko kylmänä NFL-osaston. Aika monen joukkueen kamaa oli vaikka millä mitalla. Bengalsin osalta löytyi yksi lippis. Lähti muuten mukaan sekin.
Shoppailun jälkeen oli pakko saada safkaa. Tiedettiin entuudestaan mahtava sporttibaari ihan SportChekin vieressä ja sinnehän oli mentävä. Baarin osalta vahva #HeidiSuositus, jos Torontoon menette. Katso video linkistä

Real Sports bar and grill on mestan nimi. Hyvää ruokaa ja aivan mahtava paikka katsoa urheilua. Paikkaan kannattaa tehdä pöytävaraus, mutta tähän mennessä ollaan aina mahduttu juuri ja juuri ilmankin. Ravintolan kotisivut löytyvät tästä.

Päivä 3 tästä

5 päivää, 2 NHL-matsia, 1 NBA-matsi, 1 AHL-matsi, HHOF, Niagara ja lisäksi vielä penkkiurheilua sporttibaareissa ja hotellilla.
Aivan huikee reissu oli. Odotukset oli kovat, mut nekin ylitty reilusti. Mikäli haluat nähdä lisää kuvia niin tsekkaa linkistä tai hae suoraan #JHTorontossa tagilla. Matskua tagilla myös twitterin puolella.