Kamraattina Torontossa pv 1

Sain tilaisuuden lähteä viikoksi Torontoon marras-joulukuun vaihteessa. Matkalle lähtenyt porukka oli etukäteen täysin vierasta, mutta yksi isännistä oli sentään tuttu: Esa Tiki Tikkanen! Tikkasta olin pari kertaa tavannut aiemmin Nordiksella ja tiesin mukavaksi supliikkimieheksi.
Päivä 1
Kamraatti-huivi kaulaan ja menoks! Porukka kerättiin lentokentällä kasaan ja meitä taisi olla 14 henkilöä yhteensä. Heti aamiaisella huomattiin miten hyvin porukka tuli juttuun. Saatiin hyvä startti yhteiselle reissulle.
Torontossa oltiin pitkän matkustuspäivän päätteeksi. Hotellista tuli heti sellainen wau-fiilis. Prameaa ja loistavalla sijainnilla muutaman minuutin päästä Air Canada Centrestä.
image14.jpeg
Piipahdettiin huoneissa vähän virkistäytymässä ja sitten lähdettiin porukalla dinnerille. Paikkana Wayne Gretkzyn ravintola Gretzky’s. Ravintolan kotisivuille tästä. Samalla katottiin NFL -matsia ja tutustuttiin tulevaan ohjelmaan. Itse Mr. 99 ei näkynyt missään vaikka hän tietojemme mukaan asuukin Hamiltonissa, kohtalaisen lähellä Torontoa.
image23.jpeg
Päivä 2 tästä
5 päivää, 2 NHL-matsia, 1 NBA-matsi, 1 AHL-matsi, HHOF, Niagara ja lisäksi vielä penkkiurheilua sporttibaareissa ja hotellilla.
Aivan huikee reissu oli. Odotukset oli kovat, mut nekin ylitty reilusti. Mikäli haluat nähdä lisää kuvia niin tsekkaa linkistä tai hae suoraan #JHTorontossa tagilla. Matskua tagilla myös twitterin puolella.