700 kilometriä kotipeliin

image1.jpg

Olen Antti Lauronen 11 vuotias poika Puolangalta,kainuusta. Olen ollut Hifk-fani 2009 vuodesta. Ensimmäisen Hifk pelin kävin katsomassa Oulussa, Kärpät Hifk, Hifk voitti 1-6. Olen käynyt katsomasss 10 Hifk peliä,joista 4 Helsingissä. Olen myös käynyt katsomassa Khl pelin ja kaksi Kärppien peliä. Yksi Helsingin pelistä oli Talviklassikko 2014.

image2.jpeg

Yksi syy siihen etten ole käynyt katsomassa useimpia Hifkin koti pelejä on se,että täältä Helsinkiin on yhteen suuntaan 700 km eikä äitin kukkaro kestä kuulemma useita reissuja kuussa 😀 Tänä vuonna olen käynyt jo kaksi kertaa koska pystyn jo yksin matkustamaan junassa tai lentokoneessa. Helsingissä majoitun isotätini Sisko Ahosen ja Osmo Ahosen luona

image3.jpg

Katson aina kun en pääse katsomaan paikan päälle kaikki pelit Ruutu+ palvelusta. Kaikkimuut kaverini ja aikuiset, paitsi Miko Väisänen joka on ollut parissa matsissa mukana, on Kärppä faneja tai muutama pelicans, ilves tai ässä faneja.

Harrastan jääkiekkoa jääkiekko joukkue supsissa ja jalkapalloa ja sählyä. Lempi NHL joukkueeni on Ny Rangers. Alkoin seuraamaan Mikael Granlundia 2009 ja sitä kautta Hifkiä.

image42.jpeg

Haaveni olisi päästä tapaamaan pelaajia ja katsomaan kun Hifk pelaa finaaleissa. Viimesimmän reissun kävimme Mikon ja hänen isänsä Markun kanssa. Hifkin hallissa on aina hyvä tunnelma !

image5.jpeg

Helsingissä kävimme uimassa kaupungilla ja kävimme vielä Ruotsissa risteilyllä. Hallilla juttelimme ässä pelaaja Ville uusitalon kanssa ja kiersimme hallia ja näyttiin Mikolle vähän paikkoja ja oli muutenkin kiva reissu minä ja Miko olemme olleet 2 vuotiaasta asti kavereita

image6.jpg

Tuossa kuvassa olen minä itse ja minua voi käydä seuraamassa instagramissa @laur0n3n

Ystävällisin terveisin

Antti Lauronen
Puolanka

image7.jpg

image8.jpg