Me, Kamraatit

      Ei kommentteja artikkeliin Me, Kamraatit

Miettiessäni viimeistä vuotta ja sanaa Kamraatit, huomaan muistelevani jo paljon hienoja tapahtumia, tekoja ja yhteishenkeä, jota tämä yhteisö pitää yllä. Muistan itseni vuoden takaa jolloin en osannut yhtään mitään podcastauksesta. En ollut editoinut ääntä enkä ollut haastatellut suoranaisesti koskaan ketään. Siellä olin, Lennu Petrellin pihalla, mukanani audiotallennin ja edellisenä päivänä valmisteltu kysymyspatteri. Minulla ei ollut käsitystäkään siitä, miten saisin homman vietyä kunnialla läpi. Kuitenkin vartin pituiseksi suunniteltu haastattelu muuttui tunniksi. Hiljalleen aloin käsittää, että tältä luultavasti kaikista tuntuu kun tekee jotain mitä haluaa tehdä, mutta pelkää siihen ryhtyä ensimmäistä kertaa. Tyhjän päälle heittäytymistä ja sitä huimaa fiilistä, jonka kokee kun uskaltaa ja tekee. Nyt jo yli vuoden jälkeen “podcast veteraanina” huomaan kiinnittäväni eri lailla huomiota pieniin yksityiskohtiin, joita en vielä vuosi sitten edes huomannut. Matka jatkuu ja olen vasta alussa oppimassa uutta ja samalla pitämässä hauskaa minulle tärkeän seuran ja sen kannattajien kanssa. Omasta näkövinkkelistäni.

Samanlaisen tilanteen edessä ovat myös harrastuksensa aloittavat blogaajamme. He alkavat kauden 2015-2016 alusta tuottamaan Kamraateille viikottaista blogia ja tuovat jälleen enemmän syvyyttä yhteisömme tarjontaan. Tulevina päivinä julkaisemme neljältä eri blogaajalta heidän esittelynsä nimellä “Minä, Kamraatti”. Sen jälkeen kirjoittajat alkavat julkaista yksi kerrallaan viikottaista blogia. Jotta kirjoittajat jaksavat myös heittäytyä hommaan täysillä, pyydän tässä vaiheessa, että he saavat paljon kritiikkiä, mutta myös kehuja sillä he ovat vielä tiensä alussa – kuten me kaikki aika ajoittain joidenkin uusien ja jännien juttujen kanssa.

Yhteisö kehittyy ja olen ylpeä ollessani osa tätä hienoa alkutaivalta. Kamraatit, tervetuloa kauteen 2015-2016. Tehdään tästä kaudesta omalla esimerkillämme ikimuistoinen!