Podcastit

Kausi 2017-18 podcastit

Jakso 60: Atte Engren ja levottomat tarinat

Helmikuun ensimmäisessä podcastissa vieraana on IFK:hon viime elokuussa siirtynyt Atte Engren. Aten kanssa käydään läpi hänen kokemuksiaan eri maiden kiekkoliigoista sekä vierasreissuista. Mukaan mahtuu myös muutama mielipidekysymys liittyen muun muassa urheiluun ja sosiaaliseen mediaan.

Jakso 59: Kevin Lankinen ja pelipäivän päikkärit

Tammikuun podcastissa päästään puhuttamaan joulukuun Kuukauden pelaajaa ja aikamoisen paluun tehnyttä Kevin Lankista. Loukkaantuminen ei miestä hidastanut, vaan pikemminkin päinvastoin: kuudesta ottelusta tuloksena viisi voittoa ja jopa kaksi nollapeliä. Haastattelussa saadaan mielenkiintoista tietoa muun muassa Keken vapaa-ajan kiinnostuksen kohteista sekä miksi hän valitsi nimenomaan IFK:n.

Jakso 58: Oliwer Kaski & Elias Ulander – väsyneet Netflix-sarjat

Joulu lähestyy ja syyskausi on nyt taputeltu. Tällä kertaa haastateltavan rooliin asettuvat Oliwer Kaski ja Elias Ulander, joiden kanssa keskustelimme muun muuassa ruokailutottumuksista sekä Netflix-suosituksista. Lisäksi Verenan kanssa keskustelemme jatkosopimuksista, loukkaantumistilanteesta sekä Helsinki Ice Challengesta. Tervetuloa messiin ja oikein hyvää joulua koko Kamraatit-yhteisölle!

Jakso 57: Juhani Tyrväinen ja lämmin yllätys

Uutta jaksoa kehiin! Juhani Tyrväinen on noussut nopeasti ensimmäisellä kaudellaan IFK-fanien suosikiksi. Mies, joka haluaa tehdä pisteitä ja taistelee illasta toiseen. Mikä on hänen tarinansa jääkiekkoilijaksi päätymisen takana? Entä minkä NHL-joukkueen hän itse valitsisi? Tänään Podcast-vuorossa toinen uusista tekijöistä, Verena. Tervetuloa messiin.

Jakso 56: Joonas Rask ja epämääräiset käsiliikkeet

Helsingin IFK:n 120-vuotisjuhlakausi on jo hyvässä vauhdissa, mutta mukaan on mahtunut jo paljon ylä- ja alamäkiä. Haastateltavan asemaan astuu tänään Joonas Rask, jonka kanssa keskustelimme muun muassa juhlakaudesta ja seuran muutoksista. Kauteen 2017-18 lähdetään Podcastin kannalta uudella kokoonpanolla, tällä kertaa mikissä Veera. Tervetuloa messiin.